Massages

Relaxerende lichaamsmassage
60min – 60€
90min – 75€

Een massage waar u eerst overgoten wordt met warme olie en daarna uitgebreid gemasseerd wordt met handen en onderarmen wat zorgt voor een optimale ontspanning. De massage wordt afgewerkt door het harmoniseren met hot stones.

Relaxerende lichaamsmassage achterzijde van het lichaam
30min – 45€

Een massage van rug en achterbenen waar u eerst overgoten wordt met warme olie en daarna uitgebreid gemasseerd wordt met handen en onderarmen wat zorgt voor een optimale ontspanning. De massage wordt afgewerkt door het harmoniseren met hot-stones.

Sportmassage
60min – 60€
90min – 75€

Net als andere massages werkt deze zeer ontspannend, maar dit op een andere manier. Er worden andere grepen toegepast welke intensiever en steviger zijn dan bij de relaxerende massage. Iedereen die regelmatig sport, zowel de recreatieve sporter als diegene die sport op een hoger niveau, kan veel baat vinden bij deze massage ter voorkoming van blessures, verhoging van flexibiliteit, opheffing van blokkades en ontspannen van de spieren. De massage wordt afgewerkt door het harmoniseren met hot stones.

Hotstonemassage
60min – 65€
90min – 80€

Massage met warme stenen welke zorgen voor een ontspannen gevoel, waarbij spieren volledig loslaten. De warmte wordt traag afgegeven en houdt lang aan, wat een diep ontspannen gevoel creëert. De manuele massage met aangepaste olie in combinatie met de warme stenen geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest, verwent de huid en stimuleert de energiestroom. Ze is zeer doeltreffend tegen blokkades veroorzaakt door spanning en stress.

Candlemassage
60min – 65€
90min – 80€

Een originele massage uitgevoerd met de druppels van een warme kaars. Van zodra de warme druppels op je lichaam belanden en de geuren tijdens de massage vrijkomen, ervaart het lichaam een diepe vorm van ontspanning. De combinatie van de juiste bewegingen met de door jouw gekozen geur, brengt lichaam en geest in harmonie. De huid wordt gevoed, gehydrateerd en blijft zijdezacht achter. Zowel mentaal als fysiek ervaart men pure ontspanning.

Rug, nek, schoudermassage
30min – 45€

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met deze massage geniet je van een ontspannende massage waarbij stresspunten worden aangepakt. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en speciale massagetechnieken om pijnlijke en stijve spieren los te werken zodat stress vermindert en je energieniveau verhoogt.