Gelaatsverzorgingen voor haar

(epilatie wenkbrauwen inbegrepen)

AHAVA mineral escapade 45€

Een verfrissende express boost voor het gelaat met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren met dodezee mineralen en modder.

AHAVA total rehydration 60€

Een uitgebreide hydraterende verzorging inclusief een diepe reiniging van de poriën, die zorgt voor een zachte, soepele, gehydrateerde huid.

AHAVA extreme skin revival 65€

Een extra huidverjongende verzorging gebaseerd op Ahava’s gepatenteerde extreme complex. Ideaal om het huidverouderingsproces te beperken en diepe rimpels te voorkomen.

AHAVA uplift skin treatment 75€

Een liftende en verstevigende verzorging waarbij fijne rimpels worden vermindert en de vorming van diepe rimpels wordt voorkomen, terwijl contouren worden verstevigd.

AHAVA mineral relief 60€

Kalmerende behandeling die op efficiënte wijze de gevoelige huid  en huidproblemen behandelt, dankzij actieve humectanten en kalmerende botanische extracten, die zorgen voor een onmiddelijke verlichting van de huid.

AHAVA brightening en anti-fatigue treatment 70€

Een diepe reiniging van de huid , gecombineerd met een ontzwellende oogverzorging met rozenkwarts. Een huidvernieuwende, egaliserende en verhelderende behandeling.

AHAVA mineral detox 25€

Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Geschikt voor alle huidtypen. Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om dagelijkse stressfactoren (zoals toxische stoffen, vrije radicalen, vuil, smog, vroegtijdige veroudering en vermoeidheid) te bestrijden en laat de huid opnieuw stralen.

30 min ‘beauty boosting’ behandeling 25€

Heeft je huid een opkikker nodig, wil je het maximale uit je tijd halen, kan het enkel onder de middagpauze of ergens tussendoor, zoek je een budgetair vriendelijke verzorging of wens je een eerste kennismaking met de producten van Ahava dan heb je de keuze tussen 5 express behandelingen.

  • Mix&Mask
Een behandeling met verschillende maskers tegelijkertijd. Beantwoord aan alle noden van je huid voor een uitstraling om ‘wow’ tegen te zeggen.
  • Detox Time
Ahava’s natuurlijke modder&mineralenbehandeling om je huidoppervlak te bevrijden van vervuilende stoffen, je ‘glow’ te herstellen en de natuurlijke barrière van de huid weer te versterken om je te wapenen tegen dagelijkse stressfactoren.
  • Skin Fitness
Verkwikkende behandeling voor een gladde en strakke huid. Pakt vermoeidheid en vroegtijdige veroudering aan.
  • Beauty&Relaxation to go
Gepersonaliseerde, diep reinigende en relaxerende behandeling. Puur genieten.
  • Mineral Recharge
Hydraterende boost als dorstlesser voor zelfs de meest droge huid. Ahava’s exclusieve osmoter herlaadt je huid om ze te laten stralen van binnenuit.

Photo by Noah Buscher on Unsplash