AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee. Het grootste natuurlijke kuuroord ter wereld is de (inspiratie)bron van de AHAVA huidverzorgingsproducten op basis van Dode Zee mineralen. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot dé onmiskenbare expert inzake Dode Zee mineralen. De kracht achter het volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

Arrangementen Ahava

Mud treatment

Geniet van een kalmerende, ontgiftende en ontspannende verwenverzorging. De behandeling omvat een herstellende, egaliserende gelaatsverzorging in combinatie met een hydraterende voetverwennerij en een ontgiftende rugpakking. Aan te raden voor iedereen die nood heeft aan een moment van ontspanning, als spieren gespannen of vermoeid aanvoelen, de huid een opkikker kan gebruiken. Ook geschikt voor een gevoelige, geïrriteerde, vochtarme huid of mensen met huidproblemen.

Salt treatment

Ontdek de remineralize yourself salt treatment. Een uitgebreide relaxerende behandeling, die vitale verzorging voorziet voor gelaat en handen. Een verzorging die de natuurlijke vochtbalans van je huid herstelt. Ze beschermt de huid door de aanvoer van essentiële mineralen. Verder heeft de verzorging een sterk ontgiftende, verstevigende en beschermende werking. Geschikt voor alle huidtypes, perfect voor de vochtarme huid.

Water treatment

De klassieker van de schoonheidsverzorging. Een uitgebreide verwenbehandeling die handen en gelaat voorziet van essentiële hydratatie en mineralen. Een ware dorstlesser voor je huid. Hydraterend, verzachtend en verwennend. Geschikt voor alle huidtypes en een ware aanrader voor de vochtarme huid.

Prickly pear & moringa treatment

Geniet van een rustgevende, hydraterende, egaliserende verwenverzorging voor gelaat , hoofd, hals, schouders en rug. De perfecte behandeling voor het boosten van body en mind. De mix van vijgencactus en moringa zorgt voor een stress verlossende en oppeppende ervaring. De verzorging is geschikt voor iedereen die op een bewuste manier bezig is met het verzorgen van zijn huid, belang hecht aan een heerlijke geurervaring of zijn stemming een boost wil geven. Een echte aanrader tijdens de sombere wintermaanden.

Sea-kissed treatment
75min – 90€

Geniet van een hydraterende, egaliserende, ontspannende verwenverzorging voor gelaat, hoofd, hals, schouders en rug. Dompel jezelf onder in een zee van hydratatie en zintuiglijke verwennerij. Je zintuigen worden geprikkeld door de paradijselijke geur waardoor je je meteen op vakantie voelt. Ervaar de symbolische waarde van turquoise: tevredenheid , rust, bescherming, levenslust, geluk en sympathie. Geschikt voor iedereen die nood heeft aan hydratatie en belang hecht aan een heerlijke geurervaring. Ideaal in de  aanloop naar of tijdens de zomermaanden.