Wie ben ik

Na mijn middelbare studies menswetenschappen en een jaar bedrijfsmanagement, besloot ik de kennis van deze twee te combineren met datgene wat mijn aandacht al een lange tijd trok: schoonheidszorgen.

De richting menswetenschappen maakte me duidelijk dat ik graag in contact sta met mensen. Ik houd van leuke babbels, luister graag naar andermans verhalen en geniet van gezelligheid om me heen. Het geeft me ook voldoening dat ik kan bijdragen aan iemand zijn goed gevoel. De richting bedrijfsmanagement bracht me voldoende kennis bij om mijn eigen zaak te kunnen opstarten. De combinatie van deze kennis zag ik als een goede basis voor het oprichten van mijn eigen studio.

Tijd dus om mijn interesse verder uit te breiden!

Enkele jaren dagonderwijs schoonheidszorgen en het lopen van verschillende stages Medische pedicure gaf me een fantastisch gevoel. De resultaten zijn meteen zichtbaar en de mensen zijn je zo dankbaar bij het oplossen van hun probleem. Op naar een volgende stap. Kennis vergroten en ervaring opdoen op de werkvloer. Zo leerde ik me te verdiepen in producten en mensen bij te staan in hun keuze van aankoop. In combinatie voerde ik op dat moment de juiste behandeling uit in het instituut. Huidverzorging sprak me aan! De blijvende kriebels naar meer werden later beantwoord door het werken in een wellnesscentrum. Masseren, zorgen voor een moment van ultieme ontspanning, mensen laten ontsnappen aan de dagelijkse stress… JA, dit wilde ik doen!

Na enkele jaren praktijkervaring op verschillende gebieden in het vak was het dan eindelijk tijd om op eigen benen te staan. Schoonheidsstudio Tine zette haar stempel op de kaart!

Verder is mijn passie reizen en de wereld ontdekken. Dit combineer ik graag met mijn job. Onderweg breid ik mijn kennis uit op gebied van massage en wellness. Waar er de mogelijkheid is, pik ik een cursus mee. Is deze er niet, ga ik op ontdekking door te praten, te voelen, te kijken, te ruiken, te noteren … Om dan achteraf zelf creatief aan het werk te gaan om hier een leuke verzorging mee uit te werken. Zo hoop ik jullie te laten genieten van de meest unieke massages met rituelen en grepen vanuit de hele wereld.

Een andere eigenschap is mijn nood aan verandering en nieuwigheden. Leuk meegenomen, want dat leergierige kantje zet me steeds aan tot bijscholingen. Hierdoor volg ik nieuwe trends, behandelingen en producten op.

Met dit als achtergrond sta ik jullie graag bij met raad en daad en kijk ik er enorm naar uit jullie te mogen ontvangen in mijn studio!

Tot dan,
Tine